Håndholdt lithium-ion ildslukker

AVD fra Sea-Fire er et revolutionerende nyt brandslukningsmiddel specielt designet til lithium-ion batteribrande.

Det er miljøvenligt og er lavet af naturligt forekommende vermiculit. AVD tilbyder betydeligt overlegen ydeevne til både at kontrollere og slukke brændbare lithium-ion batteribrande.
AVD er forbedrede brandslukningsegenskaber sammenlignet med de eksisterende produkter gør det til den eneste brand slukningsmiddel, du bør overveje ved lithium-ion-batteribrande.
AVD påføres i form af en tåge. Vermiculitpartiklerne i tågen aflejres på overfladen af ​​det brændende brændstof for at skabe en film over toppen af ​​ilden. Denne film tørrer øjeblikkeligt og pga af deres høje aspektforhold overlapper pladepartiklerne og binder sig sammen, hvilket producerer en ikke brændbar iltbarriere mellem ilden og atmosfæren.
AVD højtydende Lith-Ex ildslukkere er designet til at målrette højrisikobrande af en begrænset størrelse.
De er velegnet til lukkede rum såsom boliger, hotelværelser, køretøjer, offentlig transport, luftfart, marine eller fritid og dedikerede processer, hvor brande i alle tilfælde skal undertrykkes i deres spæde start før udvikler sig til en fuldt etableret brand.
Lith-Ex ildslukkere er fremstillet i Europa hvilket sikrer fuld kontrol over kvaliteten af det færdige produkt, og de er certificeret i henhold til den europæiske standard EN3-7:2004 + AI:2007.*

(* Lith-Ex Aerosol slukker og 1 liters ildslukkere kan ikke certificeres efter EN 3-7, da de er for små. De er ikke desto mindre fremstillet efter samme høje standarder.)