Echopilot

Real-time FLS (Forward Looking Sonar) fremadrettet sonar er unik for EchoPilots patenterede design. Real-time betyder, at FLS ikke gradvist opbygger billedet som et faset sonar. I stedet scanner FLS hele fremadvisningen og opdaterer skærmen flere gange pr. sekund. En forhindring foran båden vises straks på skærmen. Ligeledes, hvis båden vender til en anden kurs uden forhindringer foran, så viser FLS-skærmen straks klart vand foran. Sonar-skærmen er ikke historisk; det er i realtid.

FLS scanner gennem 90 grader fra lige frem til lige ned i lodret plan. Tænk på FLS som undervandsradar slået på sin side og scanning i lodret plan i stedet for vandret. I vandret plan (bagbord-til-styrbord) er strålen 30 grader på 2D-modeller og 60 grader på 3D-systemet.

FLS er en kollisions hindrene enhed, det ikke er designet som "FishFinder", selv om det kan vise større fisk og stimer af mindre fisk.

FLS 2D-modeller leveres med deres større professionelle "Flush" monterings bronze transducere i 3", 5" eller 10".

Der er forskellige FLS instrumenter til at dække behovene for en lang række fartøj. Fra FLS 2D Color stand-alone model til top-of-the-line FLS-3D kan ethver fartøj nu med sikkerhed vide, hvad der gemmer sig forude under overflade!

Svenska återförsäljare söks