Scanstrut

Scanstrut er markedsleder inden for design og fremstilling af beslag og monteringsløsninger til marine elektronik. Scanstruts produkter er anerkendt blandt bådebyggere og bådejere i hele verden. Scanstrut blev grunlagt i 1985 og er fortsat ledende inden for design og fremstilling af installationsløsninger til marine elektronik.

Det innovative produktsortiment omfatter monteringsmuligheder for radar, satellit-tv, GPS og VHF for lystbåde, motorbåde og kommercielle fartøjer. Scanstrut tilbyder et af de mest omfattende produktprogrammer med brugerdefineret design og service der også tilbydes bådebyggere og værfter.

Produktlinien omfatter bl.a. Deck Seals, Radar Master, Satcom Mounts, Selvnivellerende Radar Mounts, Scanpods - instrument monteringer til kortplottere & instrumenter samt meget mere. Hertil er der i programmet et omfattende udvalg af tilhør for montering af antenner, lanterner m.m. så det fremstår integreret med diverse radarbeslag.

Tryk her for: GPS Montering   Instrument Pods   PowerTower    Radarbeslag    Radarmaster

Vi tilbyder en bred vifte af monteringsløsninger, der giver mange muligheder for montering af Radar og Satcom / TV antenne samt montering af diverse tilbehør som f.eks. VHF / GPS antenner og navigationslys.