OLAS Core bærbar MOB alarmering

OLAS Core er et kompakt, bærbart overbord alarm- og lysanlæg. Det reagerer inden for 2 sekunder efter, at en person falder over bord og kan let skiftes mellem fartøjer. OLAS Core kan oprette forbindelse til op til 15 OLAS-sendere og dække et skib op til 50ft.

  • Hvad gør den?

Core sporer trådløst OLAS-sendere rundt om skibet. Når en person, der bærer en sender, falder over bord, udløses den indbyggede alarm, og et rødt nødlys med høj effekt giver visuel indikation og lyser det omkringliggende område, alt inden for 4 sekunder.

Ud over at udløse alarmen forbindes Core med gratis OLAS-app, der giver en letlæselig kurs tilbage til alarmpositionen plus vigtige MOB-sidst kendte positionsoplysninger og en automatisk befolket VHF-promptskærm til at støtte besætningen under stresset fra en gendannelse.
Hvorfor bruge OLAS CORE
Core gør skippere opmørksomme på en MOB-hændelse, og advare hele besætningen øjeblikkeligt så der kan foretages øjeblikkelig redningsaktion.

At miste et besætningsmedlem er enhver sejlers værste mareridt. Jo større båden er, desto vanskeligere kan det være straks at vide, at en MOB-hændelse har fundet sted, især i mørke med besætningsmedlemmer foran masten.

Det kan ske selv under gode forhold. Selvom det tilrådes at bære livline er det ikke altid praktisk, og er ikke nogen garanti for overlevelse, hvis båden er i fart, og skipperen ikke umiddelbart er opmærksom på hændelsen.

Varemærke
Varenummer
USE-CORE
Vejledende udsalgspris
1.395,00 Kr.
EAN
5060369154528