Sea-Fire AVD lithium-ion ildslukker på trolley 50 Liter

  • Sea-Fire AVD lithium-ion ildslukker på trolley 50 Liter

AVD er et revolutionerende brandslukningsmiddel specielt designet til lithium-ion batteribrande.
Det er miljøvenligt og er lavet af naturligt forekommende vermiculit. AVD giver overlegen ydeevne i forhold til at kontrollere og slukke brændbare lithium-ion batteribrande.
AVDs brandslukningsegenskaber sammenlignet med produkterne gør det til det eneste brandslukningsmiddel, du bør overveje til lithium-ion-batteribrande.

Opnå resultater, der er uopnåelige med konventionelle slukningsmidler, og forhindre spredning af brand med en Lith-Ex 25 eller 50 liter trolley brandslukkerenhed. 
AVD er et banebrydende brandslukningsmiddel, der er blevet afprøvet og testet som effektiv lithium batteri brandbeskyttelse. 
Lith-Ex brandslukningsteknologi er velegnet til brug på fabrikker, kontorer og andre steder, hvor der er et betydeligt antal lithiumbatterienheder. 

Specifikt designet som en løsning mod lithiumbatteribrande er en Lith-Ex trolleyenhed, det bedste valg til lithium batteri brandbeskyttelse.
Sea-Fire AVD højtydende ildslukkere på Trolley er designet til at imødegå højrisikobrande i et afgrænset område. De er velegnede til lukkede rum såsom offentlige transportmidler, marine eller fritid og dedikerede processer, hvor brande i alle tilfælde skal undertrykkes, før de udvikler sig til en fuldt etableret brand.

Sea-Fire AVD lithium-ion ildslukker på trolley 50 Liter

Varemærke
Varenummer
SF700-007
Vejledende udsalgspris
63.960,00 Kr.