LGM Esento Marine 2-4 zoners SOLAS kontrol panel

LGM Esento Marine 2-4 zoners SOLAS godkendt konventionelt marine kontrolpanel for brandalarmering, med kvalitet, pålidelighed og brugervenlige egenskaber som kendetegn.

Esento Marine panelet er designet til at minimere omkostninger. Der er rigelig plads til ledninger, udskiftning af batterier og tydelige indikationer. Enkel én mands test medvirker til at reducere omkostningerne ved vedligeholdelse af brandalarmsystemet.

Enkelhed er et af de vigtigste aspekter for ​​slutbrugeren af ​​et brandalarmpanel. De farvekodede knapper og 3-trins funktionalitet gør at ikke-teknisk personel enkelt kan håndtere brandalarmsystemet korrekt.

Esento Marine kontrolpaneler leveres med en bred vifte af tekniske funktioner, herunder programmerbare funktioner til både zoner og alarmerings kredsløb, falsk alarm styring og alarm.

LGM kontrolpanelet er et SOLAS godkendt lav volts, 24 VDC, brand alarmerings og kontrol system designet til brug i det maritime miljø.
Intergrerer brandslukker monitering og brandalarmering i et design, der kan udvides for at imødegå en bred vifte af krav til udstyret.

  • LGM-001 2 zoner Kr. 3.995,-
  • LGM-002 4 zoner Kr. 4.995,-
  • LGM-003 8 zoner Kr. 7,995,-
  • LGM-004 12 zoner Kr. 9.995,-
Varemærke
Varenummer
LGM-001
Vejledende udsalgspris
3.995,00 Kr.