Cobham SAILOR 100GX High Power Fleet Xpress

  • Cobham SAILOR 100GX High Power Fleet Xpress

Cobham SATCOMs nye SAILOR 100GX High Power Fleet Xpress brugerterminal er en kompakt 1 meter, 3-akset stabiliseret Ka-band-brugerterminal, der er specielt designet til at muliggøre Inmarsats nyligt lancerede planer med høj datahastighed pakker til båndbredde krævende brugere, som f.eks. Offshore-støttefartøjer (OSV), krydstogt og superyachter.

SAILOR 100GX High Power leverer to gange RF effekt i forhold til standard GX-terminaler, og forbedrer økonomien dramatisk med at skubbe store mængder data fra skib til land, samtidig med at den samlede servicekvalitet og tilgængelighed rundt om i verden forbedres.

Denne kraftforøgelse kommer med en fuldt integreret, 10W GaN-forstærker af militær kvalitet, som ud over stigende uploadhastigheder letter en mere pålidelig forbindelse til GX-satellitterne under alle forhold for at sikre kontinuitet i strømmen af ​​missionskritiske data.

Som en yderligere forbedring af stabiliteten og kvaliteten af ​​satellittjenesten er SAILOR 100 GX HP systemet kompatibelt med Cobham SATCOMs GX antenneløsninger.
Det betyder, at der kan tilkobles to Ka-band-antenner til en enkelt GX-modemenhed, hvor FleetBroadband er integreret på et enkelt Fleet Xpress abonnement.

Kontakt os for AIR time løsninger, der passer netop jeres behov.

Varemærke
Varenummer
iec-COB100GX