Regatta

Gennem nye opfindelser og løbende forbedringer af produkter i overensstemmelse med nuværende krav har Regatta udviklet stor viden og erfaring. Allerede i midten af ​​1970'erne udviklede Regatta arbejdstøj med indbygget flydemiddel - "Regatta Combidrekk". I 1991 udviklede og lancerede Regatta en flydejakke.

Den første termiske redningsvest, "Regatta Thermo Cruise", blev godkendt af Søfartsstyrelsen i 1996, og "Thermo Cruise Baby" blev godkendt i 2002. I løbet af de sidste 10 år har Regatta produceret flydende dragter til børn.

Regatta har hovedkontor lige udenfor Ålesund ved havet, der er Norges fiskerihovedstad. Lange traditioner og arbejde i tæt kontakt med havet har bidraget til høj ekspertise inden for fiskeri og shipping. Regatta har derfor haft et glimrende udgangspunkt for at kunne udvikle flyde produkter af høj kvalitet.

Produktudvikling har været og vil altid være en kontinuerlig proces med høj prioritet i Regatta. Sikkerhed, bevægelsesfrihed og komfort under alle forhold er Regattas mål for kvalitet. Regatta har et tæt samarbejde med godkendelses- og testinstitutter over hele verden.

RE-AQ-ELITE
995,00 Kr.