Victron SmartSolar MPPT 75/10

  • Victron SmartSolar MPPT 75/10

Solcelle ladnings kontrolenheder:

En soloplader opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier. SmartSolar optimerer denne energihøst intelligent ved hjælp af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. SmartSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand og forlænger dermed dets levetid

MPPT: Ultrahurtig maksimal power point sporing:

Som følge af konstant overvågning af spændingen og udgangs strømmen på dine solcellepaneler sikrer MPPT-teknologien, at den sidste dråbe strøm bliver skyllet ud af dine paneler og høstet til lagring. Fordelen ved denne metode er særlig iøjnefaldende, når himlen er delvist overskyet, og lysets styrke ændrer sig uafbrudt.

Fjernovervågning og kontrol:

Du kan fjernstyre og fjernovervåge de omfattende funktioner i din SmartSolar MPPT-oplader ved at tilslutte en bluetooth-dongle og parre den sammen med din smartphone eller en anden enhed via VictronConnect. Hvis din installation er forbundet til internettet, giver Victron Remote Management Portal (VRM) adgang til din MPPT's fulde ydelse, når som helst og hvor som helst. Det er gratis at benytte begge tjenester. Til fjerninstallationer, selv når der ikke er nogen internetforbindelse eller et telefonsignal i nærheden, kan du have mulighed for at overvåge din MPPT ved hjælp af bluetooth-parring til et LoRaWAN netværk (long-range wide area network), der fås som tilvalg.

Belastnings udgang:

Den intelligente funktion for belastnings udgangen forhindrer skader, der skyldes, at batterierne er kørt 'flade'. Du kan konfigurere den spændingsværdi, hvor SmartSolar afbryder en belastning og dermed forhindrer, at batterierne drænes for meget. Og nu kommer så det smarte: SmartSolar vil forsøge at genoplade til 100 % hver dag. Hvis det ikke er muligt, eksempelvis i perioder med dårligt vejr, øger den frakoblings spændingen hver dag, indtil det lykkes. Denne funktion kalder vi for BatteryLife, fordi den opretholder sundhedstilstanden og forlænger levetiden af batteriet.

Fåes også som Victron SmartSolar MPPT 75/15, 100/15 & 100/20

Varemærke
Varenummer
V-SSMPPT7510