Envirotxt E-001 Strømsvigts alarm

  • Envirotxt E-001 Strømsvigts alarm

Envirotxt er en plug-in-sensor, der overvåger de to centrale miljømæssige elementer inden for de fleste områder: Temperatur og Strøm. Den benytter GSM-netværket til at kommunikere og generere forskellige alarmer. Envirotxt er en trådløs fjernbetjening sensor med mange funktioner og kan bruges til temperatur alarmering, strømsvigt alarmering og også for indsamling temperaturdata fjernbetjening. Envirotxt er en helt trådløse M2M-enhed, det kræver kun strøm. 

Hvorfor bruge Envirotxt®?: 

Envirotxt kan programmeres på stedet eller eksternt. Den har et væld af funktioner, men kontrollen og svarene er holdt enkel, så den kan bruges af teknisk såvel som ikke-teknisk orienterede. Envirotxt funktioner: Programmerbare alarmer / alarmer, der kan konfigureres til at sende en eller flere brugere en advarsel direkte. 

Temperaturen og strømudfald kan være yderst kritisk for mange brancher, herunder bl.a.: Maritime anlæg samt både og sommerhuse om vinteren, overvågning af kritisk udstyr, temperatur samt effektiv overvågning af informations og kommunikations udstyr, strøm udfald i marime installationer.

Varemærke
Varenummer
TV-E-001
Vejledende udsalgspris
995,00 Kr.