Om ScanMarine DK

Du er her

ScanMarine DK Aps
Egensevej 25
2770 Kastrup
Taarnby
Danmark
Tel.: +45 8194 9820
Cvr./VAT DK 35 64 95 65
Bankforbindelse: Nykredit Bank Erhverv
Konto:  5490 904072, IBAN/SWIFT: DK20549 00000 904072, BIC: NYKBDKKK
Import og distribution af Kommunikations-, AIS-, Sikkerheds- og Redningsudstyr.

ScanMarine DK er et ungt firma med focus på sikkerhed. Sammen med vores stærke samarbejds partnere, sikrer vi hurtig og kompetent rådgivning, levering samt service.
ScanMarine DK’s løsninger forhandles af alle førende marinebutikker og installatører af skibselektronik og redningsudstyr i Danmark, Færøerne og Grønland.

Ordre bedes afgivet på E-mail: ordre(at)scanmarine.dk Salg: +45 8194 9820

Tekniske spørgsmål og andre henvendelser: info(at)scanmarine.dk

Peter Visby: pvm(at)scanmarine.dk  +45 2929 6985

Gordon Skinner: gs(at)scanmarine.dk  +45 2536 3442

 

ScanMarine DK leverer sikkerhedmateriel og kommunikationsudstyr til de maritime erhverv.

Dansk distributør af kommunikations antenner fra V-Tronix & Shakespeare, AIS systemer og løsninger fra em-trak SRT, Comar Systems, SILVA kompasser og tilbehør, VHF fra Himunication samt sikkerheds tilbehør fra bl.a. Ocean Signal, MOB+ fra Fell-Marine, Sea-Fire, FireStryker, Markus Lifenet, EchoMax, EchoPilot og JonBuoy samt Vindgeneratorer fra SilentWind og desuden OverBoards vandtætte løsninger.

Skandinavisk distributør af bl.a. Autotether, Fire Stryker, MarinePod og Odeo Flare LED nødblus.

ScanMarine DK er en stærk samarbejdspartner på det danske sikkerhedsmarked. ScanMarine DK’s løsninger anvendes om bord på alle slags fartøjer og maritime anlæg i offshore olie, gas, forsvars- samt kommercielle maritime industrier over hele verden, hvor sikkerhed, overholdelse af lovgivningen og arbejdsmiljøforhold er de største drivkræfter for at forbedre medarbejderes og aktivers sikkerhed og omsorgspligt.

Arbejdet i den maritime sektor udsætter en person for en række risici, der ikke er til stede andre steder i erhvervslivet, især ekstreme vejrforhold og usikre arbejdsplatforme.

Mange faktorer, ofte i forbindelse med træthed, anvendelse af eller fejlbetjening af udstyr, skibsulykker eller kollisioner, kan føre til skader og endda tab af menneskeliv. Den største enkeltstående årsag til maritime dødsfald, på trods af sikkerhedsrutiner og operationelle procedurer, er mand over bord. 
Besætninger følger veldokumenterede procedurer for at redde en ”mand over bord”, når hændelsen er blevet opdaget, men den virkelige udfordring har altid været at informere kaptajn og besætning om et ”mand overbord” tilfælde, der ikke er vidner til og herefter sporer ofret i vandet.

ScanMarine DK arbejder for at skabe en lettere tilgang til at løse disse udfordringer. Det har medført en stærk produktlinje indenfor overvågnings-, brandsluknings- og alarmeringssystemer, der automatisk registrerer en mand over bord begivenhed, brandudbrud eller kollisionsfare og underretter kaptajn, besætning og andre redningsaktiver samt giver de væsentlige data for at sikre begivenheden så hurtigt som muligt.