Markus Lifenet Udvikling

Du er her

 

Markus Lifenet Ltd. på Island har specialiseret sig i udvikling og produktion af mand over bord redningssystemer siden 1979. Markus Lifenet har markedsført den anerkendte Markusnet mand over bord redningsteknik i den internationale maritime verden siden 1984. I slutningen af ​​1999 lancerede virksomheden den 5. generation, MS Markusnet, som afsluttede udviklingen af ​​systemet til almindelig brug på alle typer af dæk både, skibe, kaj arealer og offshore installationer.
I 2002 lancerede virksomheden det første rednings net udformet til FRB både, der er blevet en succes, da det er meget effektiv og let anvendeligt ”mand over bord” redningssystem for sådanne skibe. Det er let og tager næsten ingen plads om bord.
Succesen med Markus MOB Boat (FRB) Rednings net medførte udviklingen af Markus ”mand over bord” Sramble Net til redningsbåde, følge både, offentlig transport både og sidst til offshore kystvagts fartøjer. En lille besætning kan udføre en let og enkel, pålidelig og effektiv
Mand over bord operation på sådanne fartøjer og offeret kan klatre eller løftes manuelt om bord med blot to redningsfolk.
Gennem salg af ”mand over bord” sikkerheds og rednings produkter til den internationale maritime verden tilbydes 35 års erfaring med Markus Net og Markus rednings systemer. MS Markus Net er Lloyd's Register / SOLAS type er godkendt til brug om bord på dæksbåde, skibe og offshore installationer. Det anbefales og kræves i flere lande.
Markus Net er evalueret af MSC og DE committies på IMO under udviklingen af ​​nye krav III-17,1 i SOLAS ”mand over bord” redningssystemer på SOLAS skibe. Kravene blev gældende i 2012.
Løsningerne er enkle, effektive, pålidelige og realistiske, når hvert sekund tæller.
De fleste af systemerne er både til manuelt eller kran brug og kan genbruges uden at skulle ompakkes. De tillader dig at have fred i sindet.