MOB Recovery Redningsudstyr

Du er her

ScanMarine DK tilbyder specialprodukter til "mand over bord" recovery, til alle typer både, skibe, offshore installationer, kaj arealer og lignende landbaserede maritime installationer, uanset om det drejer sig "Mand Over Bord" Alarmer, sporings udstyr eller rent praktisk bjærgnings grej så har vi en løsning. Vi tilbyder også uddannelsesprogram og guides til "om bord" inspektion og kontrol.
Vores produkter er designet til ekstreme "mand over bord" rednings situationer til søs, da manden "overbord" kan forventes at være udmattet, i panik, med eller uden redningsvest og måske i behov for en professionel hjælper i vandet.
Flere af ScanMarine DK's  bjærgnings produkter er blevet testet i ekstreme situationer på havet omkring Island og er allerede i brug mange tusinde skibe i hele verden af alle typer og størrelser.
Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning, hvis du er reder eller skipper, designer eller konstuktør af skibe eller kajområder eller på anden måde har behovet for at tackle "mand over bord" sikkerhed og redningsarbejde. Vi kan levere den nødvendige know-how og den løsning, du har brug for.

Kontakt os for oplysning om din lokale forhandler eller se her for forhandlerliste.