EchoPilot FLS 2D

Du er her

EchoPilot 2D har alle de bedste funktioner fra EchoPilots fremadrettede sonars, vist på en ægte 7" farve TFT LCD skaærm.
Fordelene ved farve, bortset fra en flottere præsentation, er bl.a. at være i stand til at få meget mere detaljeret information om karakteren af havbunden.
Kraftigere ekko vil producerer farver i den røde ende af spektret, hvor svagere ekkoer er at finde i den blå ende af spektret.
Dette giver brugeren mere information om karakteren af havbunden. Stærkere ekkoer vil vidne om hård havbund, såsom klippe. Svage ekkoer vil blive modtaget fra blødere materialer såsom sand eller mudder.
Forskellige områder eller typer af oplysninger, er vist i kontrastfarver, så navigatøren kan tilegne sig informationerne meget hurtigere.
Et almindeligt ekkolod med simple transducere viser historiske data samt en dybde, som ofte bliver vist med 10 til 15 sekunders forsinkelse. Hvis du sejler med høj hastighed kan informationer derfor nemt være flere hundrede meter bag dig.
Den digitale dybde på EchoPilot 2D er et gennemsnit af den første tredjedel af skærmen fremad, opdateres to gange hvert sekund for at gengive "Real-Time" information og hermed give dig en langt mere nøjagtig gengivelse af, hvad der er faktisk under din båd lige nu.
FLS 2D er kulminationen på EchoPilots erfaringer fra 19 års forskning og fremstilling af fremadrettede sonarer. Opgrader til den bedste sonar på markedet i dag uanset pris.
FLS 2D leveres med to transducer muligheder: Standard transducer (velegnet til mindre glasfiberbåde) samt en professionel transducer (velegnet til større både). Standarden transduceren har en plastik skroggennemføringen med 26mm frit gevind , og kræver et hul med 45mm i diameter. Den professionelle transducer har en bronze skroggennemføringen med 77mm frit gevind, og kræver et hul med 60mm i diameter.
Begge transducertyper kommer med 10m kabel, men 10m forlænger kabler kan tilkøbes. Transduceren skal monteres lodret.
FLS 2D flushmonteres som standart, men rustfri monterings bøjle kan købes separat.